Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/7/c/7/humannord.no/httpd.www/wp-config.php on line 99 Intimate Battles – Human Nord

Intimate Battles

Utgivelsesår, Land, Lengde: 2017, Mexico, 87 min
Manusforfatter: Josh Fox, Floris Ptesan Hunka
Skuespillere: Lucía Gajá, Lucía Gajá
Regisør: Lucía Gajá
Inngang: Gratis

Om Filmen

Hvordan oppleves det når personen som står deg nærmest og skal elske og beskytte deg, er den som slår og mishandler?

Intimate Battles følger fem historier fortalt av kvinner I Finland, India, Mexico, Spania og USA. Kvinnene har det til felles at de har levd I langvarige forhold hvor de blir fysisk og psykisk mishandlet av partneren sin, og de forteller nære og personlige historier fra sine liv og hvordan denne delen av livet har påvirket dem. Filmens hovedpersoner vever en forståelse av vold I nære relasjoner som et fenomen som rammer kvinner over hele verden, på tvers av land, kultur, språk, utdanning og sosial klasse. Filmen er også en historie om motsandsdyktighet, om styrke og håp, og at det finnes en vei ut av vanskelighetene – og om prisen man må betale for å komme dit.

Lucía Gaja er en prisvinnende mexicansk dokumentarfilmregissør som blant annet har vunnet Grand prix du Jury på under Paris Human Rights Film Festival for dokumentarfilmen My life inside (2007), og blitt vist på blant annet Silverdocs, Semaine de la Critique i Cannes, Tribeca Film Festival og Munich Film Festival.

Visninger:

04/04/18  – Stormen
Gratis Inngang